Inschrijving Webinars Durendael geopend

Groep 7/8

Wat leuk dat wij jou live gaan ontmoeten! Wil jij live chatten of praten met ons en heel veel te weten komen over ons onderwijs? Schrijf je dan in voor de online webinars. De webinars vinden plaats op 1,2,3,4 februari en 8,9,10,11 februari om 16.30 uur of 19.00 uur in de vorm van een Teams-vergadering. Je kunt meerdere webinars bijwonen.

Data en tijden

In dit uitzendschema vind je een overzicht van de webinars met alle beschikbare data en tijden. Alle webinars worden meerdere keren aangeboden. 

Hoe werkt het? 

Ga naar de reserveringspagina en schrijf je in voor de webinars van jouw keuze. Je ontvangt een link via de mail. Klik op de link om te bevestigen.
Je bent nu aangemeld in de wachtkamer. Kort voor het webinar start, ontvang je via de mail een herinnering om deel te nemen aan de vergadering.. 

Inschrijven

Je kunt je inscrhijven voor de webinars* via de reserveringspagina.
Hulp nodig? Download de handleiding.

* Het webinar 'Specifieke vragen over mogelijke ondersteuning' vindt plaats in de vorm van persoonlijk 10-minutengepek met een medewerker van het Ondersteuningsteam. U kunt uw vraag onderaan het formulier kort omschrijven. Tip! Meer informatie en video's over ondersteuning en begeleiding vindt u op onze website. .

Tip! Check de filmpjes op de website

Om een goede keuze te kunnen maken, raden we je aan om de filmpjes op onze website te bekijken. Naast de promotiefilm van Durendael, kun je hier ook de presentatievideo’s van de afzonderlijke afdelingen zien. Zo weet je nog beter waar je meer informatie over zou willen krijgen. 
Noteer al je vragen en stel ze tijdens de webinars. Wij staan je graag te woord!