Schoolboeken

Inleveren boeken

Inleveren boeken

De boeken zijn op 12 juli 2023 opgehaald door de firma Iddink. Boeken die nog niet zijn ingeleverd kunnen worden teruggestuurd naar Iddink. Leg hiervoor het inleverformulier op het bovenste boek en verpak boeken + formulier goed. Terugsturen gaat het makkelijkst via een UPS-punt maar het pakket kan  ook via een ander postbedrijf worden gestuurd naar Postbus 14 – 6710 BA Ede (gaat niet bij alle postbedrijven).

Meer informatie over het terugsturen van huurboeken staat op de site van Iddink: Boeken terugsturen.

Bestellen schoolboeken 2023-2024

Nieuwe leerlingen

De firma Iddink verzorgt de boekenpakketten voor onze leerlingen. Daarnaast zijn er boeken die geleverd worden door boekenfonds van school.

De bestelsite van Iddink is sinds 6 juli 2023 bereikbaar op: Iddink bestellen. Naast de gratis schoolboeken is het mogelijk om tegen betaling extra leermiddelen te bestellen. Deze extra leermiddelen worden niet door school betaald omdat ze niet tot het vastgestelde boekenpakket horen. Ze mogen bij Iddink worden besteld, maar dat is zeker geen verplichting.

Leerlingen die voor de eerste keer boeken bestellen bij Iddink moeten een persoonlijk account aanmaken. De schoolcode die hierbij gevraagd wordt is:  2NDZRZ88. Vervolgens kunnen de boeken worden besteld. Het account blijft blijft gedurende de hele schoolloopbaan geldig. 

Een brief van Iddink over het bestellen van boeken staat hier. De schoolboeken moeten vóór maandag 17 juli 2023 worden besteld, daarna brengt Iddink €4,95 administratiekosten in rekening.

Meer informatie over Iddink staat in dit overzicht, hier staan tevens de contactopties.

Huidige leerlingen

Leerlingen die al klant zijn bij Iddink kunnen inloggen met de gegevens die ze eerder hebben ontvangen. Dit geld ook voor Iddinkklanten afkomstig van een andere school. Wel dienen zij na inloggen de schoolcode aan te passen zodat Iddink weet dat de leerling bij ons op school zit. De schoolcode van 2College Durendael is 2NDZRZ88.

Boeken die via school worden geleverd:

Diverse klassen krijgen ook boeken die geleverd worden door het schoolboekenfonds, deze worden uitgereikt aan het begin van het nieuwe schooljaar. Zodra de leerling het boek heeft ontvangen, schrijft deze zijn/haar naam aan de bovenzijde van de binnenkaft (voorzijde). Een verloren boek vindt zo gemakkelijker de eigenaar terug.

Als een door school geleverd boek meerdere jaren wordt gebruikt, levert de leerling dit pas in, aan het einde van de gebruiksperiode. Bijvoorbeeld: voor Engels wordt het boek “Finish up” gebruikt in VWO 4, 5 en 6. De leerling ontvangt “Finish up” in klas vier en levert dit pas in, aan het einde van het examenjaar.