Externe aanmelding havo4

Zit je nu in vmbo4 op een andere school en wil je je aanmelden voor havo4 op 2C Durendael? Dan ben je hier op de goede plaats.

De aanmeldingen voor havo 4 voor schooljaar 2022-2023 vinden plaats op dinsdag 8 of donderdag 10 maart, maar je kunt ook al eerder inschrijven. Voordat je je gaat aanmelden, is het verstandig om eerst contact op te nemen met de decaan Mevrouw Van Gorp. Zij kan je meer vertellen over de eisen voor aanname, je adviseren over je profielkeuze (zie ook de paarse knoppen rechts) en alle andere vragen beantwoorden. Je krijgt dan meer informatie en eventueel een rondleiding door de school.

Voor de aanmelding is het goed om samen met je ouder(s), verzorger(s) het aanmeldformulier thuis in te vullen en mee te nemen. Neem ook je ID-kaart en cijferlijst mee. Je inschrijving is pas officieel nadat je ons samen met één ouder/verzorger op 8 of 10 maart bezocht hebt, we samen je aanmeldformulier hebben doorgenomen, we een kennismakingsgesprek hebben gevoerd en je je handtekening hebt gezet en een bevestiging hebt gehad van aanname. 

Wil je meer informatie of een rondleiding door de school? Dan kun je contact opnemen met de decaan Mevrouw Van Gorp gorp.m@verwijder-dit.2college.nl en/of de teamleider havo Daan Leermakers leermakers.d@verwijder-dit.2college.nl.