Masterclass Engels

Doordat we tweetalig onderwijs (tto) aanbieden.op Durendael, hebben we veel expertise in het vak Engels. We willen onze kennis op dit gebied gebruiken om leerlingen van groep 8 een Masterclass Engels aan te bieden. Met deze masterclass krijg je in acht lessen een stevige basis voor de overstap naar havo of vwo regulier of tweetalig onderwijs. Alleen leerlingen die een voorlopig advies hebben voor havo of vwo en die overwegen tweetalig onderwijs te kiezen, kunnen deelnemen aan deze masterclass.

  • Wat: Masterclass Engels
  • Wie: leerlingen uit groep 8 met een havo of  havo/vwo-advies*
  • Wanneer: woensdagmiddag; november-december
  • Hoe laat: 13.45 uur – 15.00 uur
  • Waar: 2College Durendael

Tijdens de laatste bijeenkomst tijdens een feestelijke middag presenteren de leerlingen aan de ouders en de docenten van de Masterclass wat ze geleerd en gedaan hebben. Zij ontvangen dan een deelnamecertificaat.

Vwo-advies?

* Leerlingen met een vwo-advies kunnen zich inschrijven voor de Durendael Academie die op woensdagochtend plaatsvindt. In dit programma wordt ook de Masterclass Engels aangeboden. Wil je alleen de Masterclass volgen met een vwo-advies, neem dan contact op met meneer Watt via Watt.I@2college.nl 

Aanmelden

Inschrijven voor de Masterclass Engels kan vanaf heden via het formulier rechts op deze pagina.
Volg ons op Facebook (2College Durendael) en/of Instagram (@2cDurendael). De lessen starten na de herfstvakantie.