Aandacht die uitdaagt!

Onze leerlingen komen als startende tieners de Jozefmavo binnen om vervolgens als jongvolwassene onze school te verlaten. Een levensfase waarin ze met de juiste begeleiding hun lerend en sociale vermogen ontwikkelen om voor zichzelf een stevige basis te creƫren. Wij geloven dat een goede balans tussen ondersteuning bieden en op het juiste moment loslaten tijdens de ontwikkeling cruciaal is. Wij geven onze leerlingen de aandacht die ze nodig hebben om zichzelf uit te dagen!

Door de balans in aandacht op te zoeken, stimuleren wij onze leerlingen om de beste versie van zichzelf te worden. Door oog te hebben voor ieders interesses, talenten en vaardigheden leggen we de basis voor een krachtige ontwikkeling. Ze groeien bij ons niet alleen als leerling, maar vooral ook als jongvolwassene.

Agenda

14
juni

Alle leerjaren lesvrij

17
juni

Algemene ouderavond nieuwe brugklas

17
juni

KL 1 en 2 leertoetsvrij

18
juni

KL 1 - 2 laatste lesdag volgens rooster

“Wij geloven dat een goede balans tussen ondersteuning bieden en op het juiste moment loslaten het geheim is van een krachtige ontwikkeling!”

Jozefmavo

Waldorfstroom

Vanaf schooljaar 2022-2023 vindt het vrijeschoolonderwijs binnen 2College plaats op het terrein van het Cobbenhagenlyceum, onder de naam Waldorfstroom. Voor meer informatie, kijk hier