Hoi leerling van groep 8!

Aandacht voor jou!
2College Jozefmavo is een kleinschalige school voor VMBO gemengde en theoretische leerweg. Je vindt ons in een modern gebouw aan de Sportweg in Tilburg. Onze lessen duren 60 minuten. Dat betekent minder vakken op een dag en docenten die in de les meer tijd hebben om je te begeleiden.

Waar je anderen ontmoet
Een veilige plek om jezelf te ontwikkelen, waar je anderen ontmoet en samen leert. Op onze school is er een duidelijke structuur en zijn er goede afspraken gemaakt met elkaar. Je leert er verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Modern onderwijs
Op school werken we met boeken en digitaal lesmateriaal. We vragen je zelf een laptop mee te brengen of aan te schaffen via school. Leren kan ook op onze leerpleinen, waar je in je eigen tempo aan opdrachten voor school kunt werken. Bij eigentijds onderwijs hoort aandacht voor gezondheid. Bijvoorbeeld in onze Gezonde Kantine, waar je zelf water kunt tappen. Energydranken zijn op school verboden.

Waar kun je ons vinden?
We zitten met onze school op de Sportweg 11, 5037 AC, Tilburg. Het is een schitterende, nieuwe school, met mooie lokalen en leerpleinen en een grote aula waar je lekker kunt zitten met vrienden en vriendinnen.

Onze leerlingen gaan op een fijne manier met elkaar om en als je er wat moeite voor doet, maak je op onze school snel nieuwe vrienden.

Nieuws

Open dag

Zit jij in groep 8 en ben je op zoek naar een passende middelbare school? Bezoek dan onze open dag op 6 februari 2024 van 17.30 uur tot 20.30 uur.