Open Dag zaterdag 3 februari 2024 van 11.00 tot 14.00 uur.

Welkom op onze school!

Op zaterdag 3 februari 2024 openen wij tussen 11.00 en 14.00 uur onze deuren voor jou. Zit jij in groep 7 of 8 en heb  je geen idee naar welke school je straks wilt? Of twijfel je nog? Kom dan zeker langs met je ouders. Er valt van alles te ontdekken en beleven. Laat je inspireren op onze Open Dag en ontdek jouw mogelijkheden op Durendael!

Wat bieden wij jou?

Een supergezellige school in het hart van Oisterwijk met alle niveaus onder één dak: van basisberoepsgerichte leerweg tot tweetalig havo en vwo (tto). Heb je een dubbel advies, dan is er de t/h-klas. Er zit dus altijd iets voor je bij. We staan voor een positief sociaal klimaat, waarin jij jezelf mag zijn. Want bij ons hoort iedereen erbij!

Talentontwikkeling en ondernemerschap

Talentontwikkeling en ondernemerschap vinden we belangrijk. Voor alle leerlingen is er daarom Expeditie Durendael, vraag ernaar op de Open Dag. Verder vind je op ons vmbo een breed palet aan beroepsgerichte keuzevakken: van zorg en welzijn  tot economie en ondernemen en nu ook techniek en groen! We stimuleren een ondernemende houding. Op de g/t afdeling kun jij bij het keuzevak ‘ondernemerschap’ zelfs je eigen junior company runnen, hoe vet is dat? 

WON-school en senior tto-school

Voor vwo en tweetalig onderwijs hoef je niet ver te fietsen, het kan gewoon op Durendael. Ons vwo onderscheidt zich met het vak ‘academische vaardigheden’ dat jou helemaal klaarstoomt voor een vervolgstudie aan de universiteit. Kies je voor tweetalig onderwijs, dan kun je Durendael na 5 (havo) of 6 jaar (vwo) afsluiten met een extra IB-diploma (International Baccalaureate), dat jou toegang geeft tot alle Engelstalige universiteiten. Need we say more?