Koken met SEC

Alweer een leuke activiteit in het kader van de Kerstactie van 2College Durendael: Tom Kha Kai soep bereiden onder leiding van een echte chef-kok! Ruim 70 leerlingen, ouders en docenten schreven zich in om deel te nemen aan dit culinaire experiment. 

Met een tas vol verse ingrediënten, onder andere gesponsord door JUMBO Denissen en SEC, verlieten de amateur -koks op woensdag 9 december de school, op weg naar hun eigen fornuis. Daar gingen zij via een online verbinding met de restaurantkeuken van SEC aan de slag. 

Geheime smaakmaker

Tom Kha Kai (Thaise kokossoep) is een authentiek Thais recept. Speciaal voor de Kerstactie van Durendael heeft chef-kok Niels er zijn speciale SEC-smaakmaker aan toegevoegd. En dat het gesmaakt heeft, is wel duidelijk!

Goede doelen

Koken met SEC is een van de coronaproof activiteiten om geld op te halen voor de goede doelen van de Kerstactie: VOKK en You and me for Gambia. Eerder konden mensen deelnemen aan een thuisbakwedstrijd voor de lekkerste cake en de online Durendaelquiz. Alle activiteiten worden georganiseerd door de Buiten Les Activiteiten Commissie (BLACK) van Durendael.