Kerstactie Durendael van start!

De sponsorkaarten zijn uitgedeeld, dus we kunnen van start: #KerstactieDurendael2023 is on!


Deur-tot-deur actie

De komende tijd kunt u onze leerlingen aan de deur verwachten. Zij halen geld op voor stichting Opkikker en Stichting Veer(le)kracht. En u kunt hen sponsosren!
Leerlingen die aan de deur komen hebben een leerlingenpas en een sponsorkaart bij zich. Sponsoren kan op twee manieren: contant of via de QR-code op de sponsorkaart. Standaard ziet u het bedrag staan van 2,50 (ten gunste van OMO- Ons Middelbaar Onderwijs). U kunt dit bedrag echter zelf aanpassen. Heeft een leerling een sponsorkaart zonder QR-code, dan kunt u contant geld geven. Hoeveel u sponsort, is dus  helemaal aan u. Wij zijn blij met elke euro.

Kerstactie

Op donderdag 21 en vrijdag 22 december zijn de leerlingen van Durendael twee dagen lang dag en nacht in touw voor het goede doel. Zij nemen dan deel aan allerlei activiteiten waarvoor u hen kunt sponsoren. Voetballen, schaatsen, bordspelletjes, gamen, bingo, mysterietocht, heel Durendael bakt, Disney-quiz en nog veel meer. Docenten en medewerkers van school begeleiden hen hierbij.

Waar gaat uw geld naartoe?

Stichting Opkikker organiseert dagen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Stichting Veerlekracht is opgericht door Veerle, een meisje van 12 jaar uit Berkel-Enschot dat begin dit jaar overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Met het geld dat de leerlingen ophalen hoopt Stichting Opkikker heel veel gezinnen die te maken hebben met een ernstige ziekte een zorgeloze tijd te kunnen geven. Stichting Veerlekracht doneert het geld voor onderzoek naar hersenkanker door het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.  

Opbrengst Kerstactie

Sinds corona zijn er op school het hele jaar activiteiten voor het goede doel. Met z’n allen hopen we dit schooljaar zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Opkikker en Stichting Veer(le)kracht. Op vrijdagmiddag 22 december maken wij het totaalbedrag van de Kerstactie bekend.

Namens alle leerlingen, docenten en medewerkers van Durendael, hartelijk dank voor uw gulle gift!