Kerstactie Durendael in coronatijden: doneer online!

De Kerstactie van Durendael ziet er dit jaar iets anders uit. In verband met Covid-19 is het niet wenselijk om langs de deuren te gaan. Daarom vragen we de leerlingen om alleen bij familie, vrienden en kennissen die ze toch al zien, om een gift te vragen. Betalen kan digitaal door middel van de QR-code op de sponsorkaart.           

Goede doelen

Dit jaar zetten we ons in voor VOKK Vereniging ouders kinderen & kanker en Stichting You and me for Gambia. Deze goede doelen zijn door de leerlingen zelf uitgekozen.

Online activiteiten 

De leerlingen konden zich inschrijven voor diverse online activiteiten. De Durendaelquiz en de cakebakwedstrijd leverden al een mooi bedrag op. Op de planning staan nog ‘Koken met SEC’ (inschrijving gesloten) en ‘Borrelen met Durendael Live’.       

Borrelen met Durendael Live

Tijdens de livestream op donderdagavond 17 december (20.00-22.00 uur) is het mogelijk om te doneren via de QR-code die regelmatig in beeld zal verschijnen. Volg ons op Facebook (2College Durendael) of via de website (https://www.2college.nl/durendael/) en mis niets deze fantastische muzikale afsluiter van de Kerstactie 2020.

Doneren

U kunt ook rechtstreeks doneren via onderstaande QR-code. Controleer bij de betaling of de volgende gegevens kloppen: 
Naam: Ons Middelbaar Onderwijs
Onderwerp: Kerstactie 2College Durendael 2020
Rekening: OMO inz 2college via Stichting Derdengelden CM Payments

Wij danken u bij voorbaat voor uw gulle gift!