Interesse in techniek? Kom bij ons kijken op zaterdag 17 juni!

Op zaterdag 17 juni zet Durendael haar deuren voor jou open tijdens de Dag van de Techniek. Je bent van harte welkom op onze school van 10.00 tot 16.00 uur aan de Van Kemenadelaan 5 in Oisterwijk.

Techniek op Durendael

Techniekontwikkeling bevindt zich in een stroomversnelling. Wat te denken van robots die muren metselen, de riolering in Japan schoonmaken of zelfrijdende auto’s. Het techniekonderwijs op 2College Durendael beweegt mee met deze ontwikkelingen en werkt intensief samen met het bedrijfsleven en het mbo.

Beroepsgerichte keuzevakken vmbo

Zo bieden we nieuwe beroepsgerichte keuzevakken aan als elektrische voertuigen, fietstechniek en interieur en design. Daarnaast kun je op Durendael ook kiezen voor 3D-vormgeving en -  design, Robotica, Game Design en vanaf het nieuwe schooljaar ook Procestechniek!

Dag van de techniek

Wil jij ervaren wat techniek anno 2023 inhoudt? Kom dan zeker kijken op onze school tijdens de Dag van de Techniek op 17 juni. Wij zetten samen met andere gave technische bedrijven uit Oisterwijk onze deuren open, zodat jij bij ons binnen kunt kijken! Je bent dan verzekerd van toffe activiteiten, leuke weetjes en misschien wel goede connecties voor jouw toekomst!

Meer informatie?

https://dagvandetechniekoisterwijkmoergestel.nl/bedrijven/2-college-durendael/