Belevingsmiddagen verplaatst naar 10, 11 en 12 februari!

!! UPDATE 4-2:
Helaas kunnen in verband met het aanscherpen van de coronamaatregelen de belevingsmiddagen van 10, 11 en 12 februari op Durendael geen doorgang vinden. Betrokkenen worden hierover per brief geïnformeerd. Houd onze nieuwspagina in de gaten!

Beste jongens en meisjes van groep 8,

Omdat jullie tot 8 februari nog niet naar school mogen, verplaatsen wij onze belevingsmiddagen naar 10, 11 en 12 februari. De leerlingen van groep-8 in de regio hebben hierover een brief ontvangen. Alle belevingsmiddagen vinden plaats na schooltijd. We delen jullie opnieuw in. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met leerlingen die van dezelfde basisschool komen.
Lees hier de brief aan groep 8.

 

Moet ik me opnieuw inschrijven?

Nee, als je al ingeschreven bent, hoef je niks te doen. Je krijgt een mail met de nieuwe datum en de nieuwe tijd. Komt de tijd en dag echt niet uit,  dan kun je ons dat altijd even laten weten via Gerrits.M@2college.nl. Alleen als je je nog niet eerder hebt ingeschreven, kun je dat alsnog doen via het formulier op de website. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Persoonlijk contact op een veilige manier 

De belevingsmiddagen zijn een unieke kans om Durendael in coronatijd van binnenuit te zien en mee te maken. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en daarom hebben we voor deze oplossing gekozen. Uiteraard staat jullie veiligheid voorop. We werken in kleine groepjes en houden ons aan de maatregelen. Desinfecteer je handen bij binnenkomst en luister naar de aanwijzingen van onze begeleiders.
Graag tot ziens op Durendael!

Tip voor je ouders: schrijf je in voor de webinars!