Update vrijdag 5 maart 2021

Beste leerlingen en ouders,

De eerste week “terug naar school” zit er weer op. Leerlingen waren blij naar school te mogen komen en elkaar te ontmoeten. Hoewel het werken met deels de leerlingen op school en deels thuis verre van ideaal is, is het een start zullen we maar zeggen.

Komende week zal voor de bovenbouw en de examenklassen in het teken staan van het voorbereiden op de toetsweek. Zowel op de mavo als op het lyceum zijn er extra mogelijkheden om op school te studeren.

Natuurlijk hopen we dat het goed blijft gaan en het liefst willen we dat alle leerlingen weer zo snel mogelijk volledig naar school kunnen gaan. Dat zal afhangen van de landelijke richtlijnen en het aantal besmettingen op school. Tot op heden hebben we geen maatregelen hoeven nemen. De richtlijnen hoe we moeten handelen bij een besmetting zijn nog steeds hetzelfde als voor de sluiting. Dat wil zeggen dat mocht iemand melden dat hij positief getest is, dan zullen we nagaan wie er langere tijd bij deze persoon in de buurt is geweest. De GGD zal geraadpleegd worden en indien dat door de GGD wordt aangegeven, zullen we de betrokkenen informeren.

Wat blijft is natuurlijk dat leerlingen bij klachten thuisblijven en zich laten testen. Wanneer je twijfelt wat je moet doen, neem dan contact op met school, zodat we per situatie een beslissing kunnen nemen.

 

Groet, 

Ronald Verschuren
locatiedirecteur