Snuffelmiddag

Helaas hebben we, door de richtlijnen van het RIVM, dat leerlingen van verschillende basisscholen niet bij elkaar mogen komen, moeten besluiten dat de snuffelmiddag niet door kan gaan. Leerlingen die zich al aangemeld hebben, ontvangen binnenkort een bericht over een eventueel online alternatief. Heb je je niet aangemeld, maar ben je daar alsnog in geinteresseerd, stuur dan een mail naar vries.e@2college.nl.

 

Op woensdagmiddag 24 februari 2021 kun je op onze school kennis komen maken met een paar van onze talentlessen, zoals die in klas 1 en 2 op het rooster staan.

We ontvangen je dan om 13.45 uur, zodat we om 14.00 uur met het programma kunnen beginnen. Om 16.00 uur is het afgelopen.

Wil je komen snuffelen, overleg dan met je juf of meester of onze school past bij het advies dat je krijgt. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: vries.e@verwijder-dit.2college.nl

Zet in je mailtje je naam en de basisschool waar je nu op zit en wat je zo leuk lijkt aan onze school.

Begin februari ontvangt iedereen die zich heeft opgegeven een mail, met daarin verdere informatie voor het verloop van deze middag. In verband met de organisatie is aanmelden mogelijk tot en met 1 februari. Mocht je daarna nog vragen hebben, stuur dan een mail naar: cock.n@verwijder-dit.2college.nl

Welkom!