Ouderkamer VO (Voortgezet Onderwijs)

De Ouderkamer is een ruimte waar ouders bij elkaar kunnen komen, om samen onder het genot van een kopje koffie/thee en een koekje te praten over zaken die ons bezig houden.

Samen ervaringen delen, samen antwoorden vinden op onze vragen, met als doel samen groeien……

Als pedagogisch school-buurtmedewerker van de Cobbenhagenmavo vind ik het belangrijk dat er een plek is voor ouders van het voortgezet onderwijs waar zij terecht kunnen met vragen als; Welke school past bij mijn kind? Hoe werkt het op die nieuwe school? Help, mijn kind gaat puberen, wat moet ik doen? En nog veel meer…

De Ouderkamer VO is voor ouders van leerlingen die op het voortgezet onderwijs zitten, niet alleen van leerlingen van de Cobbenhagen, maar van alle scholen in Tilburg. En natuurlijk voor de ouders met kinderen op de basisschool, die zich voor willen bereiden op het voortgezet onderwijs. Elke week hebben we een leuk programma waarin voorlichtingen en lekker even tijd voor jezelf elkaar afwisselen.

Lijkt het u leuk om andere ouders met kinderen in het voortgezet onderwijs te ontmoeten? U bent elke maandagochtend van 10.30 – 12.00 uur van harte welkom in de Bibliotheek op het Wagnerplein. Ik zal daar dan elke maandag aanwezig zijn.

De Ouderkamer VO biedt ook taallessen aan. Wil je hier meer informatie over? Neem contact op via onderstaand mailadres.

Contactpersoon; Joyce Broos, wolfs.j@verwijder-dit.2college.nl.