Update 19 december 2021

Beste leerlingen en ouders,

Helaas hebben we gisteren in de persconferentie te horen gekregen dat we het schooljaar niet “normaal” mogen afronden. We zijn wederom met een lockdown geconfronteerd.

De komende week moeten we nog een aantal zaken afronden, voordat we vrijdag met vakantie kunnen gaan.

Examenleerlingen:
I.v.m. met toetsweek 2, die kort na de vakantie gepland staat en het feit dat een examenjaar veel korter is, verwachten we dat jullie de komende week gaan gebruiken om je voor te bereiden op deze toetsweek . De docenten zijn maandag t/m donderdag beschikbaar op de uren die in jullie rooster gepland zijn. Enkele docenten moeten nog stof afronden en zullen lessen inplannen, hou TEAMS dus goed in de gaten. Wanneer er nog examentoetsen gepland zijn, gaan die gewoon door op school. Dit krijg je via je docent te horen. Maandagmiddag kun je naar school komen om je kluisje leeg te halen. Wanneer je geen andere activiteit hebt, ga je daarna meteen naar huis.

 

Overige leerlingen:
Komende week zijn er geen online lessen, wel moet er een aantal zaken gecontroleerd en afgehandeld worden:

  • klas 1 en 2  kunnen maandagochtend tussen 9 en 12 uur naar school komen om hun kluisjes leeg te halen. Daarna ga je direct naar huis
  • de overige klassen kunnen maandagmiddag vanaf 12 uur hun kluisje leeg halen. Daarna ga je direct naar huis
  • via je coach/mentor krijg je op maandag te horen wanneer je een check up hebt om te kijken of je een device hebt en of dat je weet hoe je online moet werken. Dit is om eventueel op 10 januari gelijk met online lessen te kunnen starten. Tevens is er dan de gelegenheid om het jaar af te sluiten

Leerlingen die de komende dagen niet thuis kunnen blijven maar op school willen werken / zijn, kunnen zich melden bij hun teamleider. Voor deze leerlingen wordt een plaats gezocht in de school.

Op 4 januari worden jullie op de hoogte gebracht hoe we vanaf 10 januari gaan werken.

Tot slot wens ik jullie, ondanks alle beperkende maatregelen, een fijne vakantie en een gezond 2022 toe.

 

Ronald Verschuren
Vestigingsdirecteur 2College Cobbenhagenmavo en Cobbenhagenlyceum