Kerstgala

Op donderdag 21 december werd het enige echte gala van de Jozefmavo gevierd. Klas 3 en klas 4 mochten voor deze speciale gelegenheid hun beste pak/jurk aantrekken!

De aankomst was vaak al speciaal, met een geweldig vervoersmiddel werden velen afgezet op school, zelfs de brandweer was met gillende sirenes van de partij.

Binnen was het feest al begonnen. De gymzaal als dansvloer was voorzien van het nodige professionele licht en geluid. De DJ draaide een aantal ‘gouden ouden’ om het feest los te laten gaan.  Leerlingen konden aan de bar een drankje halen, waarbij de ouderraad natuurlijk te hulp schoot.

Er kon niet alleen gedanst worden, leerlingen konden zelfs meedoen aan een heuse bingo. Hier verzorgden bingo-meneer De Jonge en bingo-mevrouw Botermans voor een heel spektakel. De bingoprijzen vlogen je om de oren.

Na de nodige opruimwerkzaamheden van dit fantastische gala, kon de dag daarna de onderbouw verder met de kerstviering. Voor klas 4 was dit het laatste echte feest op de Jozefmavo, we hopen dat ze met goede herinneringen hierop terugkijken.