Jozeffeest 'winterparty' zeer geslaagd

Donderdag 12 oktober vierde de hele Jozefmavo weer feest. En wat voor een feest! Buiten stond er een heuse Bratwurst-kraam en samen met de aankleding - van ski's, kerstbomen en ├ęchte nepsneeuw(!) - kwam iedereen al bij aankomst direct in een winterse stemming. 

Binnen was de gymzaal omgetoverd tot een danszaal, inclusief een professionele licht- en geluidsshow. Leerlingen konden daar een drankje halen aan de bar, die perfect was verzorgd door onze fantastische ouderraad. Omdat we ook graag rekening willen houden met elkaar en aandacht hebben voor iedereen, waren er op het aangrenzende leerplein diverse (ouderwetse) arcadegames neergezet: van guitarhero en airhockey, tot aan Super Mario Bros. Dus ook de leerlingen die niet zo van dansen houden, hadden zo toch een leuke avond. Als klap op de vuurpijl werd halverwege de avond aan iedereen een kerstmuts uitgedeeld en was het feest compleet en ging het dak eraf. 

Na een flinke veegbeurt en een nachtje doorhalen door enkele van onze medewerkers, was het de dag erna net alsof er niet was gebeurd. Maar de herinneringen aan dit geweldige feest, neemt niemand ons af.