Fijne zomervakantie!

Beste ouders, leerlingen en medewerkers van 2College Ruivenmavo,

Met de zomervakantie voor de deur willen we graag een hartelijke vakantiegroet met jullie delen. Het is een tijd waar we allemaal naar hebben uitgekeken, een welverdiende periode van rust, ontspanning en nieuwe avonturen.

Het afgelopen schooljaar was ongetwijfeld gevuld met uitdagingen en aanpassingen, maar dankzij jullie inzet en veerkracht hebben we er samen een succesvol jaar van gemaakt! Nu is het tijd om even afstand te nemen van het schoolwerk en te genieten van welverdiende vrije tijd.

We hopen dat jullie allemaal de kans krijgen om nieuwe energie op te doen, tijd door te brengen met familie en vrienden en te genieten van de prachtige zomermaanden. Of je nu naar het buitenland reist, in eigen land blijft of gewoon thuis ontspant, we wensen jullie een onvergetelijke vakantie toe.

Vakanties zijn ook een tijd om nieuwe ervaringen op te doen, jezelf uit te dagen en te groeien. We moedigen jullie aan om nieuwe plekken te ontdekken, boeken te lezen, creatieve projecten te ondernemen en vooral te genieten van de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken.

Namens het hele team van 2College Ruivenmavo wensen we jullie een fantastische zomervakantie toe. Laad jezelf op, ontspan en geniet van elk moment. We kijken ernaar uit om jullie in goede gezondheid terug te zien in het nieuwe schooljaar.

Een zonnige groet,

Schoolleiding

2College Ruivenmavo