Route beschrijving

U vindt 2College EOA eenvoudig. We bevinden ons aan de Kievitsblekweg 4. We zijn niet aansluitend te bereiken met het openbaar vervoer. In het centrum van Oisterwijk is een treinstation en zijn er verschillende bushaltes.

Komende vanaf Station Oisterwijk
Vanuit het Station loopt u in westelijke richting naar Spoorlaan. Sla linksaf naar Spoorlaan en sla meteen daarna rechtsaf naar Stationsstraat. Na 14 meter sla linksaf naar Dorpsstraat, vervolgens veranderd de straat naam in De Lind, volg De Lind. Sla rechtsaf naar Gemullehoekenweg, neem vervolgens op de rontonde de 2e afslag. Sla na 700 meter links af naar Klompven, Blijf rechts rijden en blijf op Klompven. De naam van de weg verandert in Zwarte Wegje, sla na 300 meter linksaf naar Vennelaan. Sla na 400 meter linksaf naar Kievitsblekweg, na 37 meter rechts richting het AZC. Op het AZC terrein is de school gevestigd.

Met de auto
Het AZC beschikt over een parkeerterrein, met voldoende parkeerplaatsen. Als het terrein vol is verzoeken wij u te parkeren aan de overkant bij de rugby velden.