2College Jozefmavo

Op 2College Jozefmavo zoeken we de juiste balans tussen ondersteunen en loslaten. In een veilige en plezierige omgeving waar fouten maken mag en waar binnen heldere kaders ruimte is om te ontdekken en te experimenteren, stimuleren we de leerlingen om de beste versie van zichzelf te worden. Vanuit aandacht zijn we in staat om de leerlingen en elkaar op de juiste manier te prikkelen en zo te laten excelleren. 

Aandacht die uitdaagt!

2College onderwijskundige principes

2Meet
Bij 2College Jozefmavo bieden we vanuit een kleinschalig karakter en een persoonlijke sfeer een uitnodigende omgeving waar kinderen met lkaar op krachtige wijze de ontwikkeling van jonge tieners naar jongvolwassene kunnen doormaken. 

2Learn
Bij 2College Jozefmavo hebben we maximaal aandacht voor ontwikkeling. Elk kind is immers anders als het gaat om interesses, talenten en vaardigheden. Tegelijk ligt dáár juist de basis voor een krachtige, persoonlijke ontwikkeling. Vanuit individuele aandacht zijn we in staat om kinderen op de juiste manier te laten leren, samen te werken, te prikkelen en te laten excelleren. 

2Grow
Vanuit de juiste balans tussen vasthouden en loslaten motiveren we onze leerlingen om de beste versie van zichzelf te willen worden. Zo zijn ze in staat om krachtiger en zelfbewuster in het leven te staan en te kiezen voor een toekomst die bij hen past en hen verder brengt. 

Wil je meer weten over 2College Jozefmavo? Kijk dan op de vestigingswebsite.

Website 2College Jozefmavo