2College Cobbenhagenmavo

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Op 2College Cobbenhagenmavo vinden we het belangrijk dat kinderen dicht bij zichzelf blijven en op een krachtige wijze kunnen ontwikkelingen tot zelfstandige en sociale jongeren. Want in een samenleving met zoveel mensen en zoveel wensen, is het belangrijk om je eigen weg te vinden. Daar zal de diversiteit op school aan bijdragen. Wij stimuleren jongeren om zelfstandige te leren denken, zodat ze in staat zijn om eigen keuzes te maken. Bij ons op school leer je dat je elkaar nodig hebt om de volgende stap te zetten. We bieden een veilige omgeving waar je actief met elkaar op kunt trekken zodat je zowel het beste bij jezelf als bij een ander naar boven haalt.

Leer van en met elkaar

2College onderwijskundige principes

2Meet
Bij 2College Cobbenhagenmavo krijg je binnen een vertrouwde en kleinschalige omgeving alle ruimte om te laten zien wie je bent en waar jouw idealen liggen. Bij ons is iedereen welkom, want we houden van diversiteit. Daardoor ontstaan ontmoetingen die inspireren, binnen en buiten de school. En dat hebben we nodig in onze samenleving.

2Learn
Wij geloven in een samenleving waarin iedereen kansen krijgt en kansen pakt. Jongeren leren bij ons dat je elkar nodig hebt om de volgende stap te zetten. Door daarin actief samen op te trekken leer je van elkaar en haal je het beste in jezelf en de ander naar boven.

2Grow
Samen gaan we aan de slag op weg naar een mooie toekomst! Vanuit de kracht van aandacht werken we daarbij aan strijdbare leerlingen. We dagen je uit om zelf na te denken over wat goed voor je is en ondersteunen je zo in de groei naar zelfstandigheid. 

Wil je meer weten over 2College Cobbenhagenmavo? Kijk dan op de vestigingswebsite.

Website 2College Cobbenhagenmavo