ICT

Laptops op 2College

Om beter aan te sluiten bij de leerbehoefte van uw kind, maken wij stapsgewijs de overstap naar digitaal onderwijs. Daarom vragen wij alle nieuwe brugklasleerlingen een laptop mee naar school te brengen.. 

Ouders zijn vrij in hun keuze voor de aanschaf van een laptop. Wij adviseren hierbij wel te letten op het volgende:

  • Windows 10 besturingssysteem
  • Niet groter dan 15” beeldscherm diagonaal (11” tot 13” is ideaal)
  • Accuduur bij normaal gebruik ongeveer 8 uur (lesdag)
  • 5 GHz wifi

The Rent Company

Ouders van 2College kunnen gebruik maken van het speciale aanbod voor koop of huur van een laptop  bij The Rent Company. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende vestigingswebsite.

Gebruikersuitleg Magister voor ouders

In Magister zijn steeds de meest recente toets- en rapportcijfers en de absentenregistratie en ziekmeldmogelijkheid voor u beschikbaar! Behalve in de afsluitende periode van het schooljaar, dan kan het cijfergedeelte voor u niet zichtbaar zijn (afhankelijk van de locatie).

Mocht u problemen hebben met inloggen dan kunt u via e-mail contact opnemen met supportmagister@verwijder-dit.2college.nl.

Mocht u merken dat algemene gegevens van uw kind onjuist zijn, dan verzoeken wij u dit per mail door te geven aan de teamleider op de locatie.

Let op: Magister 6 werkt niet met alle browsers! U heeft hiervoor nodig: voor Windows: Internet Explorer 11 of hoger, voor Android: Firefox laatste versie, voor Apple: Safari (OS of mobile) laatste 2 versies of Chrome laatste versie, Edge laatste 2 versies.

Voor meer informatie, zie ook de ICT Wijzer 2College