2College Ruivenmavo

Op 2College Ruivenmavo zijn we overtuigd van het onderwijsconcept Gepersonaliseerd Leren. In 2017 zijn we overgestapt van het traditionele onderwijsmodel naar gepersonaliseerd leren. Zo zijn we in staat om iedere leerlingen onderwijs aan te bieden dat bij hem past. In onze ogen is elke leerling uniek, en kan daarom bij ons op eigen niveau en eigen tempo de route naar het diploma volgen. Tijdens deze route stimuleren we onze leerlingen om op doordachte wijze hun eigen grezen te onderzoeken en te verleggen. Als leerling ondekt je je eigen route op 2College Ruivenmavo. 

Ontdek op Ruivenmavo

2College onderwijskundige principes

2Meet
Bij 2College Ruivenmavo gaan we samen op ontdekkingstocht. Binnen een vertrouwde en kleinschalige omgeving krijg je alle ruimte om onder begeleiding van een persoonlijke coach je eigen ontwikkelpad uit te stippelen en te bewandelen. 

2Learn
We stimuleren je om je grenzen te onderzoeken en te verleggen. je heeft zélf je eigen leerproces vorm. Zo leer je op praktische wijze initiatief nemen, plannen, samenwerken, uitvoeren en reflecteren. 

2Grow
Bij ons krijg je de ruimte om je eigen unieke kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. We onderzoeken samen hoeveel ondersteuning daarbij gewenst is. Door zelf achter het stuur te zitten bepaal je je eigen koers en leer je gaandewerg leiding geven aan je eigen leven. 

Wil je meer weten over 2College Ruivenmavo? Kijk dan op de vestigingswebsite.

Website 2College Ruivenmavo