2College EOA Oisterwijk

Op 2College EOA Oisterwijk verzorgen wij onderwijs voor leerplichtige jongeren die net in Nederland zijn aangekomen. Deze jongeren willen wij weer vertrouwen in zichzelf geven om hun toekomst vorm te gaan geven. Op school creëren wij een veilige en vertrouwde omgeving als basis waarin de leerlingen zich kunnen ontwikkelen. We maken graag samen plezier, maar zijn ook een luisterend oor wanneer het even allemaal niet lekker verloopt. 

Een nieuwe start

2College onderwijskundige principes

2Meet
Jezelf thuisvoelen in een vreemd land gaat niet vanzelf. De eerste kennismaking is daarmee van cruciaal belang. Vanuit 2College EOA Oisterwijk bieden we onze leerlingen daarom een veilige en vertrouwde omgeving waar ze zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn.

2Learn
Vanuit een heldere structuur, stimuleren we leerlingen om op eigen benen te staan. We starten bij de basis. We helpen leerlingen om de Nederlandse taal te leren spreken en te begrijpen en ondersteunen bij het aanleren van schoolse vaardigheden. Zo bereiden we hen voor op het Nederlandse onderwijs. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden.

2Grow
Hier planten we het zaadje van waaruit onze leerlingen kunnen opgroeien tot zelfstandige en zelfbewuste jongvolwassenen. Veerkrachtige jongeren die hier ervaren wat het betekent om er voor elkaar te zijn. En die begrijpen hoe belangrijk én leuk het is om samen op te trekken.

Wil je meer weten over 2College EOA Oisterwijk? Kijk dan op de vestigingswebsite.

Website 2College EOA Oisterwijk