2College Cobbenhagenlyceum

Op 2College Cobbenhagenlyceum geloven we dat persoonlijke groei begint bij een nieuwsgierige houding. Dat is de reden dat wij de nieuwsgierigheid van onze leerlingen prikkelen door ze uit te dagen om zelf uit te vinden wat wel en niet werkt. Zo dagen we de leerlingen uit om hun blik te verruimen, hun wereld te openen. We geven daarbij de ruimte om te experimenteren en fouten te maken. 

Open je wereld

2College onderwijskundige principes

2Meet
Bij 2College Cobbenhagenlyceum kom je terecht in een veilige en vertrouwde omgeving waar vanuit persoonlijke aandacht op plezierige en uitdagende wijze met elkaar gewerkt wordt. En waar ruimte is om te experimenteren en fouten te maken.

2Learn
Persoonlijke groei begint bij een nieuwsgierige houding. Wij begrijpen dat je vragen hebt die verder gaan dan het vergaren van kennis alleen. Wie ben ik, wat zijn mijn unieke kwaliteiten, waar liggen mijn interesses? In het vinden van jouw persoonlijke antwoorden op al die vragen zit je krachtigste leercurve.

2Grow
Bij ons gaat er een wereld voor je open. We dagen je uit om je blik te verruimen. Je ontwikkelt bij ons een krachtige basis om te willen leren en autonoom te functioneren. hier leer je innovatief denken en je communicatieve vaardigheden te vergroten, zodat je nog makkelijker je weg in de samenleving vindt. 

Wil je meer weten over 2College Cobbenhagenlyceum? Kijk dan op de vestigingswebsite.

Website 2College Cobbenhagenlyceum