Schoolboeken

De firma Iddink verzorgt de boekenpakketten voor onze leerlingen van het Cobbenhagenlyceum. Dit jaar ook voor de leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Voor de bestelling van het boekenpakket ontvangt iedere leerling een toegangscode. (zie het kopje Bestelinformatie hiernaast) Met deze toegangscode kunnen de leerlingen hun boekenpakket op de site van Iddink bestellen. De kosten van het vastgestelde boekenpakket worden door school betaald. Eventuele overige bestellingen, die niet tot het standaard boekenpakket horen, moeten door de leerlingen zelf worden betaald. Iddink zal de ouder/leerling hiervoor een factuur sturen.

De boekenpakketten zullen worden afgeleverd op het huisadres van de leerling. In verband met de digitale leermiddelen is het van belang dat de leerling, voordat hij/zij voor de eerste keer boeken besteld bij Iddink, beschikt over een mailadres van 2College. Bij het aanmaken van de account bij Iddink wordt daar naar gevraagd in verband met het koppelelen van het digitaal lesmateriaal.

Mochten er na de ontvangst van het boekenpakket vragen zijn, bijvoorbeeld over het ontbreken van een boek of wanneer een boek heel erg beschadigd is, moet er rechtstreeks contact met Iddink worden opgenomen.

Alle leerlingen ontvangen een schoolpas. Er wordt bij elke leerling € 5,00 aan print/kopieertegoed op de kaart gestort.

De schoolcode voor het Cobbenhagenlyceum voor schooljaar 2024-2025 is:

SMNGQB8T