Open dag gaat door!

Vanwege de huidige beperkende maatregelen hebben wij besloten de open dag te verplaatsen van 30 januari naar zondag 20 februari. We mogen fysiek gasten ontvangen op school! We vragen je wel om een tijd te kiezen waarop je de Ruivenmavo wil bezoeken om het voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te maken.

Open dag en beleving!

Natuurlijk willen we graag alle leerlingen helpen de juiste keuze te maken. Daarom heeft de Ruivenmavo ervoor gekozen om de open dag een aantal weken te verplaatsen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle leerlingen onze school echt leren kennen voordat zij een definitieve keuze maken. Wij hopen op 20 februari dan ook alle groep 8 leerlingen met één ouder te kunnen ontvangen op onze school. 

Tijden en inschrijven

Om iedereen de ruimte te geven om onze school te ontdekken op de manier waarop jij dat wil proberen wij de drukte te spreiden. We houden de school gewoon wat langer open en zorgen voor voldoende ruimte. Het zou fijn zijn als jullie van tevoren aan kunnen geven hoe laat jullie willen komen. Dat kan op elk uur vanaf 10.00 in de ochtend tot 14.00 in de middag. De open dag sluit om 15.00.

Je kunt je aanmelden voor de open dag via onderstaande link. Als je je e-mail adres in vult, houden we u op de hoogte van eventuele aanpassingen.

Inschrijven open dag groep 8 leerlingen

Groep 7 leerlingen

Voor de leerlingen van groep 7 en ouders organiseren wij een belevingsdag later in het jaar. Ook voor jullie is het belangrijk om op tijd te onderzoeken welke school bij je past. Daarom geven wij ook jullie de mogelijkheid om ons te ontdekken en alle hoekjes van de school te zien. De belevingsdag vindt plaats op woensdag 11 mei van 14.00 tot 17.00. Laat je weten of je komt?

Inschrijven belevingsdag groep 7

Meer informatie

Wil je meer weten over de open dag of de Ruivenmavo? Bijvoorbeeld over onze havostroom, gepersonaliseerd leren of ons nieuwe eindexamenvak Media, Vormgeving en ICT. Je kunt ook onze ruivenmavo sfeerfilm bekijken of ontdekken wat wij precies doen in onze 5 animaties over gepersonaliseerd onderwijs op 2College!

Meeloopmiddag

Maar onze school wil je niet alleen zien, maar ook beleven! Daarom organiseren wij meeloopmiddagen op  woensdag 9 februari en woensdag16 februari, waarop de leerlingen op een verantwoorde manier de school kunnen ontdekken.

‘Heb jij altijd al eens willen ontdekken hoe leuk school kan zijn? Kom dan naar de Ruivenmavo meeloopmiddag voor alle leerlingen van groep 8. Op deze dag los je het geheim van de Ruivenmavo op terwijl je van alles leert over de school, de leuke lessen en experimenten doet! Maak je eigen plattegrond en ga op onderzoek uit. Verbaas je over alles wat je zelf al kan! Op verschillende plaatsen in de school staan coaches en leraren om je te helpen met je ontdekkingstocht. Kun jij samen met je groepje de code kraken en de zoektocht succesvol tot een einde brengen?

Inschrijven meeloopmiddag