Neem de controle!

Niet alles kan gaan zoals je het bedacht hebt, maar dat betekent niet dat het minder leuk wordt! Zoals jullie misschien al weten, mogen we dit jaar geen belevingsdagen op school organiseren. Wij respecteren natuurlijk die beslissing maar vinden het ook jammer wij onze mooie school niet aan jullie mogen laten zien.

Maar wij zijn dol op nieuwe idee├źn, zeker als ze blijken te werken! Dus in plaats van zelf door de school te lopen hebben wij een aantal AVATARS zo ver gevonden om alles te doen wat jullie willen. Van achter je computer kun jij (samen met 4 andere leerlingen) een AVATAR besturen die bewapend met microfoon en camera door de school loopt! Dit vereist wat creativiteit en samenwerking, want je loopt niet zomaar een rondje. Je zult van alles ontdekken en uiteindelijk de code kraken! Kunnen jullie goed communiceren, samenwerken en de oplossing ontdekken?

Maar dat doen jullie niet alleen. Een ervaren leerling van de Ruivenmavo helpt jullie de weg te vinden en zal jullie coachen.

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de belevingsdag op 10 of 24 februari krijgt een persoonlijke code gestuurd via de mail. Deze code geeft je toegang tot onze digitale schoolomgeving waarin je jouw AVATAR kunt besturen.

Wij hopen dat we op deze manier jullie kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze!