Klas 4: voortgang Schoolexamens

Klas 4: voortgang Schoolexamens

Vanaf maandag 23 maart gaan we starten met het afnemen van schoolexamens op school.

Het betreft schoolexamens die in de normale omstandigheden in de lessen zouden worden afgenomen. Het gaat dus niet om de schoolexamens die gepland staan voor in de toetsweek van 6 t/m 10 april.
De leerlingen van klas 4 hebben via hun schoolmail het rooster voor de eerstkomende 2 weken ontvangen én voor de zekerheid ook nog een keer de toetsstof van alle vakken.

NB: DE TOETS VOOR HET VAK NEDERLANDS (GEPLAND OP MAANDAG 23 MAART) ZAL WORDEN VERPLAATST NAAR VRIJDAG 3 APRIL OP DEZELFDE TIJDEN.

Maatregelen uit voorzorg
Een ieder van ons dient respectvol om te gaan met de richtlijnen van het RIVM.
We hebben de toetsmomenten zo georganiseerd dat het advies, om voldoende afstand van elkaar te houden, zoveel mogelijk kan worden nageleefd en dus de leerlingen over meerdere ruimtes verdeeld. Daarnaast hebben we de schoonmaakcorporatie gevraagd om de tafels en het sanitaire extra schoon te maken. We proberen (indien voorradig) in alle ruimtes desinfecterende tissues klaar te leggen. Zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het lokaal wordt gewezen op voldoende afstand. De leerlingen gaan rechtstreeks naar het lokaal, de kluisjes mogen niet gebruikt worden. 

  • Leerlingen mogen alleen naar school komen als zij geen klachten hebben zoals door het RIVM omschreven. 

Indien hier wel sprake van is, dan blijft de leerling thuis en wordt hij/zij per mail afgemeld bij dhr. Van Beurden (beurden.s@2college.nl) voor 08u30. Wij zullen in overleg met de leerling een ander moment van afname zoeken. Er is scholen wat meer ruimte geboden om oplossingen te vinden. 

Inschrijven voor herkansingen
De sluitingsdatum voor het inschrijven van herkansingen is uitgesteld tot maandag 23 maart 12u00.

Toetsweek 6 t/m 10 april
Deze toetsweek blijft staan zoals gepland.