Extra maatregelen Covid-19

Extra maatregelen per 15 december

De minister-president was vanavond in zijn ingelaste persconferentie erg duidelijk. We gaan enkele weken in een harde lockdown. Vanmiddag en vanavond hebben we als team al de eerste maatregelen besproken, maar we hebben nog wat meer tijd nodig om tot een goede afstemming te komen.

Hiermee wil ik u laten weten hoe de laatste week voor de vakantie eruit zal zien.

  • Morgen, dinsdag 15 december, verwachten we alle leerlingen gewoon op school. Tijdens de dagstart geeft de coach uitleg over hoe we tijdens de lockdown gaan werken. De leerlingen nemen al hun gebruikelijke spullen voor school mee, want morgen is nog een gewone lesdag. Verder is het ook belangrijk dat de leerlingen hun kluisje leegmaken, neem hiervoor eventueel een (extra) tas mee.
  • Woensdag en donderdag, 16 en 17 december, geven we volgens een aangepast rooster online les aan alle leerjaren. De coaches bespreken dit morgen met de leerlingen.
  • Vrijdag 18 december vervallen alle activiteiten. Voor de leerlingen begint op die vrijdag de kerstvakantie.

In de loop van de week berichten wij u nader over de activiteiten na de kerstvakantie. Houd daarom uw mail in de gaten.

Wij hadden onze leerlingen graag een andere laatste week  van het kalenderjaar gegund, met een kerstlunch op vrijdag waarna we iedereen op gepaste manier fijne feestdagen konden wensen. Het is helaas niet anders.