Extra belevingsdagen!

Helaas moeten wij door de verlengde lockdown onze belevingsdag op 24 januari en de meeloopdagen op 3 februari en 10 februari annuleren. Alle deelnemers die zich hebben ingeschreven zijn via de mail op de hoogte gebracht.

Belevingsdagen
Natuurlijk willen we graag helpen bij de juiste keuze voor alle leerlingen! Daarom heeft 2College Ruivenmavo gekozen voor extra belevingsdagen in februari waarin de leerlingen op een verantwoorde manier de school kunnen ontdekken.

Heb jij altijd al eens willen ontdekken hoe leuk school kan zijn? Kom dan naar de Ruivenmavo belevingsdag voor alle leerlingen van groep 8. Op deze dag los je het geheim van de Ruivenmavo op, terwijl je van alles leert over de school, de leuke lessen en experimenten! Maak je eigen plattegrond en ga op onderzoek uit. Verbaas je over alles wat je zelf al kan! Op verschillende plaatsen in de school staan coaches en leraren om je te helpen op je ontdekkingstocht. Kun jij samen met je groepje de code kraken en de zoektocht succesvol tot een einde brengen?

Je kan je op verschillende momenten inschrijven. Vol =vol, want we kunnen de groepen niet te groot maken. Wil je graag samen met een vriend/vriendin of klasgenoot komen, schrijf je dan op hetzelfde tijdstip in!

Schrijf je hier in voor de belevingsdagen

Online informatieavonden

Bijzondere tijden leiden tot nieuwe idee├źn! Ouders/verzorgers kunnen tijdens drie avonden in kleine groepjes (ongeveer 10 deelnemers) online vragen stellen aan ons team. In elke bijeenkomst wordt aandacht besteed aan gepersonaliseerd onderwijs en aan de manier waarop wij dat vormgeven.

Klik hier voor meer informatie in aanmelding

Meer informatie

Bekijk eens de pagina over de HAVO mogelijkheden op 2College Ruivenmavo

Wil je weten wat MVI is en waarom dat eigenlijk best cool is? Klik hier!

Wil je weten wat leerlingen en docenten van onze school vinden, bekijk onze film!