Webinar: Opvoeden in Coronatijd!

Je zou nu maar een puber zijn!

Op woensdag 24 maart organiseert de Ouderraad van de Jozefmavo speciaal voor ouders en verzorgers van 20:00 – 21:15 een ONLINE-ouderbijeenkomst over opvoeden in Coronatijd!

“Het zijn pittige tijden voor iedereen, maar vooral voor jongeren. Maakt u zich zorgen over uw zoon of dochter? Wat zou je willen doen om ze door deze lastige tijd heen te helpen?"

Tijdens deze interactieve en informatieve ouderavond speelt het Helder Theater levensechte situaties na zoals die nu in ieder gezin met pubers voorkomen, krijgt u van Katja Verhagen (mediapedagoog) informatie over de impact van corona op onze pubers en hun ontwikkeling. Je krijgt tips over zaken als hoe houdt u het thuis gezellig en wat kun je als ouder of verzorger doen. Als u een voorproefje wil zien, bekijk dan de video in dit bericht.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

aanmeldformulier.

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de coördinator.