The unforgettables

We willen kinderen laten zien én beleven waar ons voedsel vandaan komt, hoe de pure smaken proeven en hoe je gezond en lekker eten kan klaarmaken.

Voor lang niet iedereen is gezond en duurzaam eten een vanzelfsprekende en bewuste keuze.
We leven in een tijd waarin kinderen en jongeren worden verleid om veel te zitten en ongezond te eten.
Hier willen we verandering in brengen!

Door aandacht te geven aan gezonde voeding, beweging en lifestyle in onze lessen, een dag te organiseren van de gezonde school etc.
Ook zijn we in gesprek over dit onderwerp met onze ouderraad.

Vandaag hebben we leerlingen de mogelijkheid gehad om de vergeten groente te proeven met dank aan onze cateraar Markies.