The Rent Company

Informatieavond ouders klas 1 2020-2021 11 mei geannuleerd

Het zijn bijzondere tijden waarin we goed op elkaar moeten passen. De aangescherpte maatregelen die de overheid heeft genomen om het Coronavirus terug te dringen hebben ook invloed op onze manier van werken.

Conform de richtlijnen van het RIVM zijn fysieke informatieavonden tot minimaal 1 juni niet toegestaan. De informatieavond op 11 mei 2020 (voor ouder(s)/verzorger(s) van kinderen die zijn aangemeld voor klas 1) zal daarom dan ook op een andere manier vorm gegeven worden om u correct en zorgvuldig te informeren.

Toch willen we vooruitkijken en u en uw zoon of dochter laten weten wat The Rent Company kan bieden. The Rent Company zal daarom een ingesproken boodschap maken.  Jullie kunnen dan zelf kiezen wanneer je deze presentatie wil bekijken. We informeren u later waar de boodschap te zien is.

Daarnaast zal in de webshop nog een lijst met meest gestelde vragen en antwoorden komen en productfilmpjes van de laptops die aangeboden worden.

Om vragen die u hebt na het bekijken van de digitale voorlichtingspresentatie te beantwoorden, zal de klantenservice van The Rent Company extra bereikbaar zijn. Telefonisch, via mail of chat kunnen zij u helpen met uw vragen.

Tot slot wensen wij u veel succes toe in deze roerige tijden, zorg goed voor uzelf en elkaar!