Open avond groep 7 druk bezocht

Striemende regenbuien en harde wind konden niet verhinderen dat om en nabij 200 leerlingen van groep 7 met hun ouders, broertjes, zusjes op 31 mei aanwezig waren op de Open Avond van de Jozefmavo.
Na het plakken van een naamsticker konden leerlingen via een boeiende route door de gehele school kennis maken met de Jozefmavo. Dat mocht op eigen houtje of onder begeleiding van een Jozefmavoleerling. Leuk om te zien hoe enthousiast die rondleiders de leerlingen op hun gemak stelden, vol enthousiasme over de school spraken en antwoord gaven op de vele vragen.
Er was tijdens de route heel veel te zien en te doen voor de groep 7 leerlingen, zodat ouders de kans kregen docenten aan te spreken. Op diverse plaatsen werd informatie, over hoe we op de Jozefmavo samen met leerling en ouders werken, gedeeld. Het was gezellig en er werd ook veel gelachen.  Of zoals een paar ouders teruggaven bij vertrek: “We hebben ons hier echt welkom gevoeld, er hangt hier echt een goede sfeer.”  Dat is fijn om te horen.

Leerlingen van groep 7 bedankt voor jullie bezoek!

Afdelingen

Onderbouw

In de onderbouw zitten 277 leerlingen verdeeld over 10 klassen. Meneer Timmermans is de teamleider en mevrouw Oreel de coördinator. 

 

Bovenbouw

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Van Oosterwijck de coördinator.