12 april gaan leerlingen van klas 3 en 4 in gesprek met wethouder van onderwijs, Marcelle Hendrickx

In het kader van ‘kom in de klas-dag’ brengt Marcelle Hendrickx op maandag 12 april van 8:30 tot 9:15 een bezoek aan onze Jozefmavo. Marcelle is sinds 2014 wethouder van Tilburg voor D66. In haar portefeuille heeft ze o.a.:

• Onderwijs (inclusief natuur- en milieu-educatie)
  • Jeugd
  • Cultuur
  • Wijkaanpak
  • Inwonersparticipatie (inclusief burgerinitiatieven)

Ook is ze wijkwethouder van West ('t Zand en Wandelbos), Blaak, Zorgvlied en De Reit. De wethouder houdt een presentatie over haar werk en de gemeentepolitiek. Enkele afgevaardigde leerlingen uit klas 3 en 4 zullen de gelegenheid krijgen om haar vragen te stellen en hun ervaring delen met de eigen klas.

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de coördinator.