Leerjaar 1 en 2 naar poppodium 013

De leerlingen van leerjaar 1 en 2 hebben dinsdag een interessante, leerzame dag gehad bij Poppodium 013.
De leerlingen van leerjaar 1 kregen een rondleiding door 013 en hoorden het verhaal van muzikant Joël waarna ze vragen mochten stellen.
De leerlingen van leerjaar 2 kregen een korte rondleiding door 013, uitleg van een lichttechnicus en van een geluidstechnicus over wat je allemaal met licht en geluid kunt doen.
Daarna was er nog een uitleg over 013 als bedrijf, wat er allemaal bij komt kijken om zo'n grote onderneming succesvol te maken en draaiend te houden.