Kerstactie 2018

In de leerlingenraad was er gestemd over of we een kerstactie wilden doen. We vonden het een goed idee om dat voor Sterk Huis te doen. Daar zijn jongeren van onze leeftijd die thuis geen kerst vieren en cadeautjes krijgen. Wij hebben in de klas gevraagd wie dat zou willen doen. Dat mocht samen of in je eentje. Net wat je wil. Je hoefde niet mee te doen, maar er deden er veel mee. Woensdag konden de cadeautjes worden ingeleverd bij Studio Jozef. Het waren er heel veel. Veel meer dan we hadden verwacht. Met een ouder van de ouderraad, mevrouw Bilican en meneer Kraus hebben we, Madaleine, Emely, Zoë en ik cadeautjes afgegeven bij Sterk Huis. Ze waren er erg blij mee en ze zorgen dat het een leuke kerst wordt. Ze kunnen met onze cadeautjes alle jongeren van de oudste groep verrassen. Super!

Ik bedank iedereen die hier aan mee heeft gedaan.

Namens de leerlingenraad,

Flo Lenaerts