Jozefmavo trots op geslaagden

Met groot genoegen kunnen we op de Nationale Uitslagdag, donderdag 4 juni, meedelen dat onze examenkandidaten het heel goed hebben gedaan, een geweldig resultaat neer hebben gezet. Maar liefst 138 van de 139 kandidaten zijn op dit moment geslaagd. Een slagingspercentage van net geen 99,3%.

Wat een fantastische prestatie!

Wetende hoe hard daar voor gewerkt is en wat er voor nodig is geweest om dit te bereiken mogen we trots zijn:

Trots op onze examenkandidaten.
Trots op het team dat altijd voor iedere leerling is blijven gaan.
Trots op de ouders die hun kind en ons daarbij hebben gesteund.

Wij wensen al onze gediplomeerden veel succes bij hun vervolgstudie.

De voorbereidingen voor de diploma-uitreiking zijn in volle gang en daar verheugen we ons nu al op.

In de onderbouw zitten 286 leerlingen verdeeld over 10 klassen. Meneer Timmermans is de teamleider en mevrouw Oreel de co√∂rdinator.

In de bovenbouw zitten 314 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de co√∂rdinator.