Jozeffeest 2021

Op de donderdag voor de herfstvakantie vond het jaarlijkse Jozeffeest plaats. Hét schoolfeest voor alle leerjaren met dit jaar als thema glitter en glamour. Het voelde als eindelijk mogen we weer eens feesten en dat zou ook gedurende de avond zo blijken.

Bij de entree lag de rode loper klaar, via een tent kwamen ze vervolgens bij de entree waar zij een aantal consumpties toegereikt kregen. Via de main stage liepen ze vervolgens door naar de garderobe en via daar konden zij naar de visagistroom (waar men zich kon laten opmaken of de haren kon laten doen), gameroom (waar Fifa 22 gespeeld kon worden) of kwamen ze een fotobooth tegen waar men gedurende het feest alleen of met klasgenoten gratis op de foto kon.

In de mainstage was het één groot feest, een super gave setting zorgde ervoor dat de gymzaal onherkenbaar was geworden. Het leek wel een festival! De DJ zorgde voor een mooi stukje muzikale omlijsting en je zag aan de uitbundigheid van de leerlingen hoe dit in de smaak viel. Je moet er bij zijn geweest om te kunnen vertellen hoe gaaf dit was!

Buiten stond nog een kraam waar de leerlingen wat lekkers konden nuttigen; churos, oliebollen en wafels. Met name in de main stage ging het dak er op het laatst echt vanaf, een feest om niet snel te vergeten.