Doe mee met de vetste naschoolse activiteiten

De vetste naschoolse activiteiten op de Jozefmavo

Op donderdag 8 december werd door organisatie Avondje Uit 013 een supergave naschoolse activiteit georganiseerd.
Avondje Uit is een organisatie die activiteiten organiseert voor jongeren in Tilburg en een paar uur per week op de Jozef Mavo aanwezig is.

De school werd 's avonds omgebouwd tot een lasergame-arena. Maar liefst 35 leerlingen verschenen op het toneel om samen te lasergamen. Het was super leuk en de leerlingen waren bloedfanatiek! Om 18:00 kwamen twee medewerkers en een leerling uit klas 4, die stage loopt, al naar binnen om alles klaar te zetten. Zij hebben het drinken, geweren voor het lasergamen en de discolampen klaargezet. Rond 18:50 stroomde de aula vol met enthousiaste eerste-, tweede- en derdeklassers.

De leerlingen werden verdeeld in vier teams waarvan elk team een docent van de Jozefmavo had. De bovenverdieping en de aula mochten gebruikt worden voor het lasergamen. Het licht ging uit en de discolampen waren goed zichtbaar; het lasergamen kon beginnen. De leerlingen werden meteen fanatiek en staken veel energie in het lasergamen. De twee wachtende teams konden lekker wat drinken in hun pauze. Na 1,5 uur fanatiek lasergamen was er natuurlijk een de winnaar zijn. Dit was team 1! Dit was het team van de groep meiden aan wie we te danken te hebben dat we konden lasergamen. Zij kwamen namelijk met het idee om dit te doen!

Het was een unieke ervaring en we bedanken de schoolleiding voor het mogelijk maken van deze super leuke activiteit. Rond 21:00 was het klaar en gingen de leerlingen naar huis. Ben je benieuwd wie er nog meer in het winnende team zat? Aan de fotomuur in de aula hangt een foto van het winnende team!