Voorlopige uitslag Jozefmavo

VOORLOPIGE UITSLAG 2COLLEGE JOZEFMAVO

Dit schooljaar zijn er drie tijdvakken waarin examenkandidaten examens maken.

Van de 134 eindexamenkandidaten zijn er op de Jozefmavo in het eerste tijdvak nu al 111 geslaagd.

We feliciteren al onze geslaagde examenkandidaten en de ouders/verzorgers met het behalen van het diploma.

Helaas is het voor een examenkandidaat niet meer mogelijk om te slagen.

26 leerlingen hebben er vooraf voor gekozen nog een of meerdere vakken in het 2e of 3e tijdvak te doen, proberen hun uitslag te verbeteren of krijgen nog een herkansing om zo te kunnen slagen. Wij wensen deze leerlingen nog heel veel succes met de voorbereidingen voor het 2e en 3e tijdvak.

Team 2College Jozefmavo

In de onderbouw zitten 277 leerlingen verdeeld over 10 klassen. Meneer Timmermans is de teamleider en mevrouw Oreel de co√∂rdinator.

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Van Oosterwijck de co√∂rdinator.