Info-avonden

Op woensdag 10 november en maandag 22 november 2021 worden ouder(s)/verzorger(s) van de groep 8 leerlingen uit het basisonderwijs (PO) ontvangen op 2College Jozefmavo; het voortgezet onderwijs (VO).

Ouder(s)/verzorger(s) kunnen één van de, in totaal, vier informatierondes kiezen. De voorlichting zal alle vier de informatierondes hetzelfde zijn, u hoeft zich niet aan te melden voor meerdere momenten.

Aanmelden voor één van de vier informatierondes kan via deze site per maandag 11 oktober 2021. Dit doet u dan door een formulier in te vullen en daarin te kiezen voor de dag en het moment dat u het beste schikt. U krijgt vervolgens een bevestiging van uw keuze per e-mail.

Wij zien u graag op één van deze twee info-avonden op de Jozefmavo.

.