De beste wensen voor 2021!

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Mede namens alle personeelsleden van de Jozefmavo spreek ik de beste wensen uit voor 2021 en hoop ik:

• Dat we allemaal gezond zullen blijven.
  • Dat we allemaal voor de zomervakantie zullen ervaren hoe fijn “NORMAAL” is.
  • Dat we weer kunnen gaan genieten van alles wat het leven goed of prettig maakt.
  • Dat al onze examenkandidaten met trots het diploma in ontvangst mogen nemen.

Tot het zover is, moeten we ons allemaal goed aan de RIVM-afspraken blijven houden, dragen we mondkapjes en houden we afstand. Bij klachten nemen we geen risico en laten we eerst testen.

Laten we vooruitkijken en er een mooi jaar van maken.

Frank Kraus

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de coördinator.