Boeken bestellen

Al veel leerlingen hebben hun boeken voor aankomend jaar besteld. Heb je dit nog niet gedaan doe dit dan voor 13 juli, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het nieuwe schooljaar in huis hebt.

Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. De extra kosten zijn voor eigen rekening.

Hoe

Leerlingen die volgend jaar in klas 2,3 en 4 zitten hebben een mail ontvangen op het adres wat bekend is bij Iddink.

Andere schoolbenodigdheden

Onder het kopje “ouders”, “downloads” tref de  lijst met zaken van benodigdheden voor aankomend schooljaar of door op deze link te klikken.

Leerlingen die volgend jaar in klas 1 zitten gaan naar www.iddink.nl/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan.

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: DD4JFC4R

Na het invoeren van de schoolcode verschijnt er éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan om extra gegevens op te halen zodat wij je digitale lesmateriaal straks kunnen uitleveren. Log daar in met je schoolaccount en volg verder de aangegeven stappen. Het wijst zich vanzelf.

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je vóór maandag 13 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 27 juli t/m zaterdag 22 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Boeken bestellen

Hoe

Schoolcode

Akkoord

Levering

Meer weten

Andere schoolbenodigdheden

In de onderbouw zitten 286 leerlingen verdeeld over 10 klassen. Meneer Timmermans is de teamleider en mevrouw Oreel de coördinator.

In de bovenbouw zitten 314 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de coördinator.