BINGO! Volle Kaart

In de mentorklas 1E had mevrouw Pak een leuke opdracht bedacht voor haar klas. Hier heb je een Corona Bingokaart met allerlei leuke opdrachten.

Dat hoefde je Flo maar één keer te vertellen.

Dit was de opdracht:

Probeer voor volgende week 5 verschillende challenges uit 1 rij te voltooien! De eerste met één hele rij wint. In Teams bij het kanaal “mentoruur; bestanden” lever je iedere opdracht in je eigen mapje in. Bijvoorbeeld door een foto /filmpje of document te uploaden.

P.S. Flo en haar ouders hebben toestemming gegeven om dit filmpje op de website en de sociale-media-kanalen van onze school te delen.