Bezoek de vmbo-infoavonden online dit jaar!

Van maandag 12 oktober tot en met woensdag 14 oktober zijn in Tilburg de vmbo-voorlichtingsavonden, verzorgd door een groot aantal mbo-opleidingen uit de regio voor leerlingen van klas 3 en 4 met hun ouders/verzorgers.

Vanwege de coronamaatregelen vindt dit evenement online plaats via EduSkoel Online Voorlichtingen.

De informatie wordt verzorgd door vertegenwoordigers van de vervolgopleidingen zelf. Wij vinden deelname aan deze avond als voorbereiding op het kiezen van een vervolgopleiding zéér belangrijk en verwachten daarom dat de leerlingen daarbij aanwezig zijn!

Rondetijden voor elke dag:
19:00 -19:30
19:40 - 20:10
20:20 - 20:50

Je kan maximaal drie keuzes per avond maken. Dit doe je via de knop 'registreren', rechtsboven.
Als dit niet lukt vraag je jouw mentor/decaan om hulp!

Je kunt de keuzes van maandag 7 september 00:00 tot en met zondag 27 september 23:59 uur invullen en wijzigen. Daarna wordt het rooster voor deze voorlichtingsavond gemaakt en ontvang je instructies met toegang tot het digitale voorlichtingssysteem.

Voor vragen kan je contact opnemen met de decaan meneer Koomen (koomen.j@verwijder-dit.2college.nl).

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de coördinator.