Barbecue oud-leerlingen klas 4 gaat voorlopig niet door

Slecht nieuws. De voorgenomen barbecue voor oud-leerlingen van klas 4 (2019-2020) kan voorlopig nog niet plaatsvinden.

Omdat vrijwel niemand van jullie nog op het voortgezet onderwijs zit, moeten jullie je bij ons op school in verband met de coronaregels ook aan de anderhalve meter afstand houden en dat gaat niet lukken op ons terrein met alle leerlingen en docenten.

Jullie voucher blijft geldig en zal hopelijk in het voorjaar ingewisseld kunnen worden. We houden jullie op de hoogte via de website. Die barbecue gaat er uiteindelijk komen!

Veel succes met alles en tot zeker ziens!

In de onderbouw zitten 277 leerlingen verdeeld over 10 klassen. Meneer Timmermans is de teamleider en mevrouw Oreel de co√∂rdinator.

In de bovenbouw zitten 304 leerlingen verdeeld over 12 klassen. Meneer Van Gestel is de teamleider en mevrouw Schoenmakers de co√∂rdinator.