Stroomstoring op Valentijnsdag

14 februari was er op het AZC-centrum een aangekondigde stroomstoring. Om de tijd op een leuke manier in te vullen zijn wij met Ajax naar de Posthoorn gegaan om te midgetgolfen. Eerst hebben we taart of een warme wafel met kersen gegeten in het restaurant, met wat te drinken erbij natuurlijk. De leerlingen moesten zelf in het Nederlands bestellen en dat was voor Baraa, Baraa, Hydar, Khaled en Ibrahim best spannend omdat zij nog maar 1 week in Nederland zijn. Gelukkig konden Yonas, Munir en Hasamat goed helpen. Daarna zijn we gaan midgetgolfen, de zon scheen en het was gelukkig niet koud. Hasamat is onze kampioen geworden, hij heeft de beste score behaald.

Willem ll had deze dag Food & Facilities. Voor 10 uur hebben we een lekker club sandwich gemaakt, toen we gingen eten viel de stroom uit. We hebben toen bij kaarslicht gegeten. Daarna zijn we met de fiets naar Oisterwijk gegaan, we hebben een bezoek gebracht aan de bakker "bij Robért". Heel indrukwekkend om te zien hoe al het lekkers wordt gemaakt! Daarna hebben we koffie en thee gedronken bij een cafe die hun eigen koffiebonen branden, erg lekker.

We hebben het heel gezellig en leuk gehad met zijn allen. Nog een keer een stroomstoring zouden wij dus helemaal niet erg vinden.